Youtube zabava ili “dual plane”, izbor je Vaš

Dual plane metoda povećavanja grudi je superiorna u odnosu na klasične jer je izgled grudi izvanredan i ukoliko implant nije preveliki nema “fake” efekta i grudi deluju prirodno.

ALI!

Nema ni zabave, odnosno takve grudi ne mogu se voljno pomerati, niti se njima može namigivati, kao u sledećem klipu.

Šalu na stranu, efekat je zabavan samo  na klipovima sa Youtube-a. Ovaj koji ste videli je najpristojniji i možda čak i simpatičan.

U stvarnom životu ovo je najčešće ozbiljan problem i komplikacija submuskularno postavljenog implanta.  Svaki pokret mišića kvari oblik dojke i pomera implante što vremenom dovodi do  gubitka dobrog izgleda i razlog je za ponovnu operaciju.

Zbog ovog, i mnogo drugih razloga  najveći broj operacija povećavanja grudi radim upravo “dual plane” metodom, kod koje je mišić  pokriva samo gornji deo implanta, dok je donji deo “otvoren” i pokriven žlezdom, te se ovakve situacije ne dešavaju.

O ovome i svemu drugom što Vas zanima pitajte me na http://www.facebook.com/imaljkovic ili igormaljkovic@yahoo.com

Advertisements

3 thoughts on “Youtube zabava ili “dual plane”, izbor je Vaš

 1. ovo nije nikakva nova metoda “dual plane”, meni su 2/3-cinski (kako je to rekao moj doktor profesor) uradjne jos 2008.me godine…i moram reci, da i sada posle 6 godina odlicno stoje i izgledaju..niko, ali bukvalno niko ne primecuje da su implanti..nema one “ivice” implanta koja se poznaje, ne izgleda kao da su loptice ispod koze..izgleda savrseno, preporucila bi curama samo na ovaj nacin da rade grudi..

  • Novo je relativan pojam. Grudni implanti koriste se preko 50 godina, a dual plane tehniku Tebbet je publikovao aprila 2001. Mislim da je toliko superiorna u odnosu na klasicne tehnike da mi je potpuno neshvatljivo to sto je prilicno mali procenat hirurga kod nas koristi, dok je u svetu sire pocela da se upotrebljava otprilike 2006 godine.
   Vase iskustvo upravo potvrdjuje sve ono o cemu sam pisao.
   Hvala na vremenu i puno pozdrava.

  • Dual plane je opisan još 2001, ali u širu upotrebu , u svetskimokvirima, ulazi tek 2006, do u našem regionu tek poslednjih 2 godine dobija na popularnosti.
   Poenta tehnke je ovo što ste nveli – da posle niza godina grudiodlično izgledaju.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s