Prvih godinu dana bloga…

Kažu da je svaki početak težak. Ovaj je možda bio najteži, jer sve ono što sam učio godinama nije imalo mnogo efekta, trebalo je ovog puta naučiti kako se na lep i zanimljiv način mogu preneti i podeliti iskustva sa ovog posla, kako se mogu ispričati zanimljive priče iz sveta estetske hirurgije.

anniversary_champagne_m-194x300

Za ovih godinu dana bilo je pedeset tema i preko 30.000 pročitanih tekstova. Daleko najčitaniji tekst bio je “Sve što ste hteli da znate o povećanju grudi”, a posetioci su dolazili gotovo iz celog sveta, iako je region prednjačio. Bar tako kaže zvanična statistika sajta.

Najviše smo se bavili grudima, svakako je to i najzanimljivija tema, a promene koje se u tom delu hirurgije dešavaju su i najveće. Trudio sam se da o tome informišem sve koje je to zanimalo, na način koji sam smatrao najboljim. Nisam se, za razliku od kolega iz sveta bavio “PIP” implantima, jer su kod nas prilično nezanimljivi – niko ih nije ni koristio, ali smo se upoznali zato sa aktuelnim trendovima u estetskoj hirurgiji.

Pokušao sam da blog učinim “insajderskim”, izbegavajući beskrajno hvalisanje i reklamiranje operacija, a opisujući neželjene posledice i pojedine komplikacije, naročito onih koje sam ne bih preporučio “nekom svom”.

Nadam se da je ostalo  još puno tema za pisanje i da sam za ovih godinu dana barem malo približio donedavno jako dalek i, po nekima, nedostupan svet estetske hirurgije.  U ovom čudnom vremenu dopisivao sam se sa čitaocima iz regiona, upoznao mnoge nove ljude i zajedno smo, kroz komentare, vaše poruke, prerdloge i pisma, prolazili kroz sve ovo.

Od mene ostaje da , za kraj, kažem samo da ću se truditi da i dalje držim korak sa svetom i pokušam da budem sa temama još konkretniji i zanimljiviji u sledećoj godini.

Hvala svima koji su našli vremena da pročitaju bilo koji tekst u prethodnoj godini.

Advertisements

One thought on “Prvih godinu dana bloga…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s